Tennis

Tennisspelande karlar som dricker öl är vad vi inleder lördagen med. Kan inte bli så mycket bättre här från åskådarsidan.


Fcuk

Vad håller jag på med??? Måste ta mig en tankeställare. En riktig sådan.


Fredagskväll i toppklass

Ligger i soffan hemma hos Frida i Marmorbyn. Efter lite pizza så blev det zombieland, bra film men rekommenderas inte till pizzan. Barnen sover och nu är det vågrät position som gäller. Efter filmen väntas samtal till Australien. God morgon/god kväll My heart is jet lagged ❤


Peace and love

Peace and love.. Det var det verkligen. I tisdags så bestämde sig Frida att följa med på PL. Hon och Edith sov hos. Vi drog på onsdagen vid halv 12 från Vingåker och satte kurs mot Borlänge och Dalarna. Redan efter 450 m så var vi hungriga och stannade i Vingåker för att handla korv. Sen drog vi i alldeles för hög hastighet mot peace and love.

Väl framme i Dalarna, 15.50 så hörde vi när Timbaktu började spela. Vi kom lite sent men vi hann;) han var grym men oj vad liten han var. Liten med en otrolig röst.

Bästa med hela peace and love var ju ändå simpel plan. Stod längst fram och drömde mig bort till alla deras fantastiska låtar! Kärlek!!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/606190/images/2012/pic_207338563.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/606190/images/2012/pic_207338571.jpg" class="image">


Större arm - större vagel


Midsommar

Gårdagen var fantastisk. Vilken känsla. Vädret på topp vännerna samlade och alkoholen flödade. Underbart!


God natt/god morgon

Kärlek


Alldeles lagom

Att vakna av ett barn som hoppar på en och som så gärna vill gå till dagis kl 5, är ingen höjdare. Lyckades få han att somna om till kl 6.30. Upp och hoppa och på med kläder för ännu en dag i skolbänken och framför datorn. Min vagel samarbetar och är numera ännu mer fylld med kärlek. Snart kommer jag att se ut som en fisk. Utstående ögon. Men vad vet jag det modet kanske oxå kommer till stan snart. Och då e jag först av alla!

Eftersom vädret idag har varit strålande så bestämde vi oss för att äta lunch i parken. Moi, Camilla med bebis Alfons och Carolina med sina tjejer. Trevligt som alltid, dock för sällan. Hämtade maximilian vid 3 och tog en snabbis fika med Maria och Hugo innan det bar ut till skogen och min kväll som nanny började. En eftermiddag fylld med skrik, mat överallt och studsmatta. Fick till slut Edith att somna efter många om och men. När ungarna sover efter att ha sov vägrat i timmar tittar man bara på dem och mår så där lagom bra. Puss


Måndag

Vilken bra dag vi hade igår. Vi åkte ut till Maria och hennes hunk till pojkvän och där lagade mr och mrs rabarber paj. Men efter några timmar ute i skogen så var det skönt att komma tillbaka in till stan. Måndagen har varit mysig med glass, park och vackra Maria ritandes i sanden. Nu är det god natt och min vagel har redan stängt 50% av mina ögon så det går fort. Puss


Drama

Behöver vi kvinnor drama i våra förhållanden för att få det att funka?
Egentligen.. Ja lite stämmer det nog. Känslan av att ha stått i badrummet och framför spegeln i 2h för att göra sig snygg. Håret är perfekt och sminket sitter där det ska. En bra dag Helt enkelt och du tycker att just idag är du sådär super snygg som bara du kan vara. Du låser upp och går ut och stöter på pojkvännen i köket och han skulle inte ens se skillnad om du så hade satt trosorna på huvudet. Har tyvärr ingen pojkvän här hemma som jag kan springa på i köket men min son, maximilian, han stannade till lite idag och sa " mamma du e fin på ögonen och i håret". Det är kärlek. Tack!! Det värmde och det har jag levt på hela dagen!


Bday!

Födelsedagen firas med den bästa av dom bästaste! Frida!! På grönan! And all of a sudden we were 13 again.❤


Stå på händer kan du väl mamma?

Jo men visst kan jag göra det! Både en och två gånger utan att bryta något! Mys hela dagen och avslutar kvällen med en 5.0 km löprunda. Dags att sluta röka om man flåsar som en gris???


Dags att gyma

Och spela lite samtidigt som man gymar så man får något ut av medlemskapet;)


Dagen.

Över 2 månader har gått sedan Brad åkte hem. Oh god. Har riktiga cravings idag. Ni har aldrig provat distansförhållande om ni inte har provat Sverige Australien. Må veckorna gå fort och allt det andra med så jag kan åka. 2,5 månad kvar. Tragic.


En morgon som denna

Vill man bara krypa ner i soffan med en filt och varm choklad. Men jag åker ut till Frida och myser lite med Edith.


Kärlek

Massa kärlek


Ett steg närmare i min flytt till Australien imorgon kommer en tjej som ska kolla på lägenheten. Känns lite trist men man måste ju prova! Planen är den iaf att jag och min son ska flytta ner till Melbourne. Där nere väntar min framtid. Gday mate!


Snor

Zlatan och näsa. Fatta förbrukningen av snorpapper

RSS 2.0